Overzicht dansdocenten 2018-2019

docenten

 

Elfi Van Bergen, algemene leiding Dansstudio Crescendo en docente klassiek ballet en pilates

Elfi staat reeds 13 jaar aan het hoofd van Dansstudio Crescendo en ze zorgt ervoor dat de dansstudio inspeelt op de noden van de danswereld van vandaag: een leuk en uitdagend lesaanbod voor onze amateurdansers, maar ook gerichte doorstroommogelijkheden naar het professionele danscircuit voor wie hier interesse in heeft.

Elfi studeerde af als bachelor dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en behaalde tevens haar bachelor als ergotherapeute. Ze behaalde haar diploma als geregistreerde balletdocente bij de Royal Academy of Dance in Londen en gaat nog steeds meerdere keren per jaar naar Londen om zich hier verder in bij te scholen. Verder behaalde ze in 2017 haar certificaat als pilatesdocente. Elfi is een ervaren dansdocente met een enorme passie voor dans, ballet, haar dansers en haar dansstudio! Ze gaat dan ook tot het uiterste om het beste uit haar dansers te halen. 

 

Daisy Devries, docente modern jazz juniors, teens en adults

Daisy is een gepassioneerde professionele dansdocent (Fontys Dansacademie) die steeds het beste uit de dansers wil halen. Zo heeft ze ons wedstrijdteam dit jaar succesvol begeleid en hebben ze diverse prijzen gewonnen! Ze combineert in haar lessen techniek, expressie, creativiteit en dansantheid op een gevarieerde manier. 

 

Tine Vrinssen, docente ballet, modern en (kinder)yoga

Tine danst al van jongs af aan en is een energieke en ervaren dans- en yogadocent! Ze behaalde de postgraduaat 'Instructor Dans' aan de PXL. Daarnaast is ze ergotherapeute, volgde ze een opleiding tot kinderyogadocent en behaalde ze in 2018 ook haar diploma als yogadocent! Ook als danser blijft Tine zich bijscholen. Zo legde ze dit jaar nog haar balletexamen van Advanced foundation af! 

 

Gwen Kiggen, docente showteam kids & solo/duo training wedstrijden

Gwen is een jonge gedreven danser en docent. Al vele jaren danst ze intensief bij Dansstudio Crescendo en timmert ze aan haar weg als danser en dansdocent.  In 2016 behaalde ze het diploma initiator jazzdans via Danssport Vlaanderen, en in augustus 2018 start ze aan de opleiding tot dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg! Verder volgde ze diverse bijscholingen en workshops in binnen- en buitenland en won ze als danser reeds meerdere prijzen!

 

Birthe Drijkoningen, docente modern, ballet en musical

Birthe is een gedreven jonge danser en dansdocent, die reeds vele jaren erg actief is binnen Dansstudio Crescendo. Naast animator in het jeugdwerk heeft ze ook vele bijscholingen en dansworkshops gevolgd, en blijft ze zich verder verdiepen in het dansdocentschap. Ook als danser blijft ze zich verder uitdagen door deel te nemen aan wedstrijden, balletexamens, stages en workshops. 

 

Cleo Ganzeman, docente modern/hedendaagse dans en wedstrijdteam

Cleo is een jonge gedreven danser en docente, en start in september 2018 nieuw in onze dansstudio. Ze behaalde haar bachelor Docent dans in Arhnem en volgende daarna vele bijscholingen in onder meer New York en Londen. Ze is een artistieke docent die voorbij de techniek kijkt, op zoek naar bewegingsvrijheid.

 

Ine Jansen, docente modern jazz kids en volwassenen

Ine danst reeds 12 jaar bij dansstudio Crescendo en volgde daarnaast verschillende workshops en dansstages bij o.m. Laurent Flament, Raymond Esterhuizen,... Daarnaast is ze logopediste. Deze vrolijke docent geeft reeds verschillende jaren les binnen onze dansstudio, en ook volgend schooljaar zal ze met veel enthousiasme onze kids (3e-4e lj) en volwassenen (20+) de moderne danstechniek bijbrengen. 

 

Greet Reekmans, docente kleuterballet en ballet 

Greet is reeds vele jaren actief binnen onze dansstudio, en volgde verschillende dansopleidingen en bijscholingen. Als leerkracht lager onderwijs werd ze ook opgeleid om bewegingsexpressie te geven aan kinderen, wat zeker een meerwaarde is als dansdocent. Greet is een ervaren dansdocent met een goede danstechnische kennis, die ze gericht kan overbrengen naar de leerlingen. 

 

Brenda Harings, docente kidsdance 1 & kidsdance 2

Brenda behaalde haar bachelor kleuteronderwijs en is sinds een jaar een vaste waarde binnen het docententeam van Crescendo, tijdens kleuterlessen, dansstages en verjaardagsfeestjes! Daarnaast is Brenda ook als danser actief binnnen onze dansstudio, waar ze zich blijft bijscholen in o.m. klassiek ballet. 

 

Sarah Kerkhofs, docente modern jazz kids en kidsdance 2

Sarah had de dansmicrobe al vroeg te pakken en heeft een ruime dansachtergrond, gaande van ballet en moderne dans tot hiphop/streetdance. Naast wekelijks vele uurtjes op de dansvloer te staan volgde ze ook vele dansworkshops en stages in binnen- en buitenland. Ze zal op zaterdag de lessen modern en kidsdance verzorgen voor het 3e en 4e leerjaar!

 

Lauren Kosten, docente high heels

Lauren danst al vele jaren, zowel modern als ballet. In 2016 trok ze voor een jaar naar New York, waar ze zich verder verdiepte in zowel ballet (Ballet Academy East) als hiphop, street jazz en heels (SassClass) waar ze les kreeg van vele internationale dansers en choreografen. Ook nu nog blijft ze zich bijscholen door het volgen van workshops en balletlessen. 

 

Stefanie Snoeks, docente kleuterballet en kids dance 1 in Meeuwen

Stefanie danst reeds bij Dansstudio Crescendo sinds het prille begin in 2004, en geeft sinds 2017 ook les aan onze jongste kids. Ze zal in Meeuwen het beste uit onze kleuters halen! In het dagelijkse leven werkt Stefanie als psychologe. 

 

Tom Theunis, docent teensdance & urban

Tom is een ervaren danser en dansdocent met een heel eigen stijl waarin hij verschillende hiphop-stromingen combineert met andere dansstijlen zoals moderne dans. Creativiteit, tempo en expressie zijn hier steeds een belangrijk onderdeel van. Tom zal naast zijn lessen ook ons urban team trainen om deel te nemen aan wedstrijden. 

 

Sofie Renard, docente kids ballet en danstechniek

Na enkele jaren te hebben geassisteerd bij het lesgeven aan jonge kinderen, en stapje voor stapje meer en meer zelfstandigheid te krijgen binnen het lesgeven, is Sofie nu helemaal klaar om van start te gaan als dansjuf voor onze kids van het 1e en 2e leerjaar. Sofie danst al jaren bij Dansstudio Crescendo en neemt deel aan danswedstrijden, workshops en balletexamens. 

 

Leen Houben, docente pilates / bodyworkout

Leen danst al van jongs of aan modern en ballet, en is daarnaast zwemster. Zo werd ze in 2016 sportvrouw van Bree. Ze volgde de opleiding bachelor Lichamelijke Opvoeding en geeft reeds verschillende jaren les in pilates en bodyworkout. 

 

Jolien Ooms, docente kleuterballet Peer

Jolien is op jonge leeftijd met dans begonnen en heeft al vele uren doorgebracht in de danszaal. Hoewel ze een passie heeft voor ballet en modern, heeft ze ook al vaak van andere stijlen zoals hiphop kunnen proeven. Als kleuterjuf is ze opgeleid om kleuters op een creatieve en expressieve manier kennis te laten maken met ballet. 

 

Lotte Hermans, docente kleuterballet Meeuwen

Lotte is een jonge danser en docente. Ze danst sinds haar vijfde bij Dansstudio Crescendo en heeft een achtergrond in verschillende stijlen: moderne dans, ballet, twirling (Belgisch kampioene in de categorie Super X-strutting). Sinds 2 jaar assisteert ze tijdens de lessen kleuterballet. 

 

Kelly Theuwissen, docente fit & fun dance 50+ jaar

Kelly danst al sinds haar 10e en heeft ervaring in jazzdance, freestyle, hiphop en danstechniek. Ze heeft ervaring in het geven van jazzdans, kinder- en kleuterdans, freestyle, fit-dans voor volwassenen,... Dansen is voor haar een uitlaatklep waarbij alles los komt en ze bezig is met zichzelf. Dit gevoel kunnen overbrengen naar anderen is dan ook super!

 

Charlotte Theuwissen, docenten kleuterballet Bree

Charlotte maakt al vanaf het prille begin deel uit van Dansstudio Crescendo. Eerst als danseres, later ook als balletdocente voor onze allerkleinste dansertjes. Na een sabatjaar omwille van studies zijn we heel blij dat Charlotte opnieuw deel van ons team zal uitmaken, en onze jongste ballerina's de beginselen van ballet zal bijbrengen!

 

Dries Stals, docent Circus

Dries startte in 2009 met jongleren, en al snel kwam er ook de eenwieler bij. Hierna legde hij zich toe op zowat alles wat bij in de circuswinkel kon vinden. Zijn interesse in circus bleef groeien en in 2011 werd hij begeleider in de circuskunsten aan het Vlaams circuscentrum. Naast de circuslessen in onze studio, verzorgt hij met Sirkus & Baloens lessen, workshops, kampen, teambuildings en animaties. 

logocrescendo

© 2019 Dansstudio Crescendo
Joomla Templates by Joomzilla.com
Back to Top