Dansstudio Crescendo blijft creatief!

Dansstudio Crescendo blijft creatief!

Deze corona-tijden stellen ons allemaal voor nieuwe uitdagingen… En we zijn dan ook heel fier dat we bij Dansstudio Crescendo over een sterk en gedreven team beschikken die steeds weer creatief uit de hoek komen! Op die manier blijven we onze leden prikkelen… en houden we onze band!

Maar het blijft niet bij online lessen… Geregeld maken we originele filmpjes van onze dansers, we organiseerden reeds een quiz voor onze tieners en een heuse dansmarathon waarin we 12 uur online danslessen aanboden! Dit was een superleuke ervaring! 13 docenten van over heel Vlaanderen gaven 16 top-workshops aan meer dan 80 deelnemers! De opbrengst ging naar Passerelle vzw, om zo de door corona getroffen culturele sector te steunen. Onze dansmarathon bracht maar liefst €550 op!

Vanaf deze week hebben we ons online lesschema verder uitgebreid zodat we ook echt verder kunnen werken aan onze danstechniek en we er helemaal klaar voor zijn wanneer we terug van start mogen gaan! En volgende week staat er nog een heuse danswedstrijd op het programma! In ‘Dance on Screen’ kunnen onze dansers filmpjes inzenden van hun (zelfgemaakte) dans, ze krijgen feedback van onze jury en maken kans om een mooie prijs te winnen!

Ook niet-leden zijn welkom om in te stappen in ons online lessysteem.

We bieden online lessen ballet, pointes, modern, kidsdance, urban, acro dance, stretch, kleuterballet, kleuterdans, pilates en yoga aan. Een gratis proefles is steeds mogelijk (online of een opname!)

Voor meer info: stuur een mailtje naar info@dansstudiocrescendo.be!