DSC Art haalt 1e plaats op Europees Kampioenschap Dancestars!

DSC Art haalt 1e plaats op Europees Kampioenschap Dancestars!

Op 4 en 5 mei schitterden de wedstrijddansers van Dansstudio Crescendo uit Bree op het podium in Veldhoven, tijdens het Europees Kampioenschap van Dancestars. Alle dansers deden het geweldig en de oudste wedstrijdgroep ging zelfs met de 1ste plaats in hun categorie naar huis!

Reeds verschillende jaren nemen de wedstrijdgroepen van Dansstudio Crescendo regelmatig deel aan wedstrijden, maar het was dit jaar voor het eerst dat ze deel mochten uitmaken van een Europees Kampioenschap! Het was een druk en spannend weekend, maar onze dansers en choreografen werden beloond voor hun harde werk!

DSC Art (17+jaar, choreo Daisy Devries) werd Europees Kampioen in hun categorie, Birthe Drijkoningen behaalde de 1ste plaats met haar moderne solo, en Gwen Kiggen en Birthe Drijkoningen werden 2de met hun balletduet!

Ook de dansers van DSC Unicorn (12-13 jarigen) deden het schitterend tijdens hun 1ste wedstrijdseizoen, maar na een mooie 3de plaats tijdens het Belgisch Kampioenschap vielen ze nu helaas net buiten de prijzen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze wedstrijdteams? Op zondag 2 juni en 1 september kan je auditie komen doen! De dansstudio zoekt nog gedreven dansers voor volgende categorieën: Modern: 10+j / 13+j / 17+j en Urban: 13+j