Kidsdance & Urban

In de lessen kleuterdans kunnen kleuters vanaf 4 jaar  de beginselen van jazzdance en hiphop leren. Meer info over onze lessen kleuterdans kan u hier terugvinden.

Vanaf 6 jaar kunnen de dansers Kidsdance volgen, de voorloper op urban. Vanaf 9 jaar starten we met urban lessen.  Dit is een verzamelnaam voor dansstijlen die ontstonden op straat, zoals hiphop- en funkdansstijlen. Het is een stijl die nog steeds groeit en de eigen persoonlijkheid van de docent goed weergeeft.

Ook voor volwassenen hebben we een aparte les urban op de planning staan!

Wedstrijdteams

Ook bij urban is er de mogelijkheid om (na auditie) deel uit te maken van onze  wedstrijdteams (*):

DSC Dizz-eh: vanaf 12 jaar
DSC Eez-eh: vanaf 14 jaar

We nemen deel aan een 4-tal wedstrijden per schooljaar.

Ook onze urban dansers kunnen ervoor kiezen om zich solo of als duo voor te bereiden op deelname aan wedstrijden en events.

*Een minimum van 2u/week dans (urban/hiphop/modern/acro) naast de wedstrijdles is nodig om deel uit te kunnen maken van ons wedstrijdteam.

Uniform

We hanteren geen strikt uniform bij kidsdance en urban. De dansers dienen een apart paar sportschoenen te hebben met witte zool. Deze schoenen mogen niet buiten gebruikt worden.

Leuke dansbare kleding van onze dansstudio kan je terugvinden vanaf 15/8 in onze webshop!

Lesgeld

Het lesgeld voor onze kidsdance/urban lessen voor dansers van 6 t.e.m. 18 jaar bedraagt €150/lesuur gedurende het hele schooljaar. Dansers vanaf 18+ jaar betalen €180/lesuur. Verder is er een éénmalige verzekeringskost van €10.
Op een 2e lesuur krijg je €20 korting, op het 3e lesuur €40 korting en vanaf het 4e lesuur krijg je steeds €80 korting. Verder is er ook nog een familiekorting van €10 vanaf het 2e gezinslid.
Voor onze wedstrijdteams gelden er aparte tarieven omdat hier ook reeds het inschrijfgeld voor de wedstrijden zit inbegrepen.