Kidsdance & Urban

In de lessen kidsdance kunnen kleuters vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar de beginselen van urban/hiphop leren. Ze dansen op muziek die ze kennen van op de radio en kunnen zich goed uitleven in deze energieke les! Na een goede opwarming ligt de nadruk in deze les vooral op het aanleren van diverse choreografieën. Meer info over onze lessen kidsdance voor kleuters kan u hier terugvinden.

Vanaf 8 jaar kunnen de dansers Urban volgen. Dit is een verzamelnaam voor dansstijlen die ontstonden op straat, zoals hiphop- en funkdansstijlen. Het is een stijl die nog steeds groeit en de eigen persoonlijkheid van de docent goed weergeeft.

Ook voor volwassenen hebben we een aparte les urban op de planning staan!

Ook bij urban is er de mogelijkheid om (na auditie, op 1/9/’19) deel te nemen aan wedstrijdteams (*):

DSC juniors: 12+ jaar
DSC Eez-eh: 14+ jaar

Ook onze urban dansers kunnen ervoor kiezen om zich solo of als duo voor te bereiden op deelname aan wedstrijden en events.

Docent: Lauranne Ruymen (kidsdance 2), Tom Theunis (overige lessen urban)

Lesgeld

We hanteren geen uniform bij kidsdance en urban. De dansers dienen een apart paar sportschoenen te hebben met witte zool. Deze schoenen mogen niet buiten gebruikt worden.

Voor onze wedstrijdteams wordt er met de docent afgesproken welke schoenen er aangekocht dienen te worden, zodat iedereen dezelfde schoenen heeft.

Voor de kleuters en de dansers van kidsdance 2 is er een toonmoment op 22 of 23 februari 2020 in CC Cultuurpunt Gruitrode. Dansers vanaf het 2e leerjaar (urban kids) nemen deel aan onze grote voorstelling modern/urban op 2 en 3 mei 2020 in de Zeepziederij in Bree.

Het lesgeld voor onze kidsdance/urban lessen voor dansers van 6 t.e.m. 18 jaar bedraagt €150/lesuur gedurende het hele schooljaar. Dansers vanaf 18+ jaar betalen €180/lesuur. Verder is er een éénmalige verzekeringskost van €10.
Op een 2e lesuur krijg je €20 korting, op het 3e lesuur €40 korting en vanaf het 4e lesuur krijg je steeds €80 korting. Verder is er ook nog een familiekorting van €10 vanaf het 2e gezinslid.
Voor onze wedstrijdteams gelden er aparte tarieven omdat hier ook reeds het inschrijfgeld voor de wedstrijden zit inbegrepen.

Volgende lessen

21 jan

dinsdag - 19:00 - 20:00

1 U

21 jan

dinsdag - 20:00 - 21:00

1 U

22 jan

woensdag - 17:30 - 18:30

1 U