Pilates & Yoga

Pilates

Pilates is een bewegingsdiscipline ontwikkeld door Joseph Pilates begin de jaren 1920. De focus ligt op het versterken van ons “ Power house”, ons natuurlijk korset met name de buik- rug- en bekkenspieren, om het lichaam in balans te brengen en onze wervelkolom te ondersteunen en te verlengen. We combineren de pilates mat oefeningen met cardio training (BBB) om zo tot een grondige algemene workout te komen.

Docent: Leen Houben

Yoga

Yoga is een levende wetenschap en filosofie die gedurende jaren is ontwikkeld en deze ontwikkeling gaat nog steeds verder.

In een yogales ervaren we de grondbeginselen van yoga: beweging, volledig leren ademen en daarin spanning erkennen en ruimte voor loslaten toelaten. Zonder te forceren, te presteren en meer voelen en ervaren.

We bieden yogalessen aan voor kinderen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen. Bij volwassenen maken we het onderscheid tussen 2 yoga vormen:

  • Yoga Flow is een actieve les die het vuur in jezelf aanwakkert
  • Yin yoga is meer gericht op ontspanning en in verbinding komen met jezelf.

Docent: Tine Vrinssen

Lesgeld

Kleding: In de lessen pilates en yoga dragen we een legging of jogging en T-shirt of topje. Daarnaast dragen we steeds sokken en nemen we een handdoek mee. Matjes zijn aanwezig maar je mag natuurlijk ook je eigen matje meenemen.

Het lesgeld voor kinder- en tieneryoga bedraagt €170/schooljaar. Voor volwassenen betaal je €180/lesuur voor het hele schooljaar. Voor de les van 1u15 betaal je €200. Verder betaal je 1x/jaar de verzekering van €10. Pilates en yoga voor volwassenen kan je ook volgen met een 10-beurtenkaart. Deze kaart kost €95 en blijft 1 jaar geldig.

Volgende lessen

02 mrt

maandag - 19:30 - 20:45

1.25 U

04 mrt

woensdag - 19:30 - 20:30

1 U

05 mrt

donderdag - 17:15 - 18:15

1 U