Bestuur

Elfi Van Bergen

Voorzitster & Bezielster

Elfi staat in voor de algemene organisatie, marketing en artistieke leiding.

Carine Maasen

Penningmeester

Staat samen met Elfi in voor alles wat met boekhouding te maken heeft.

Birthe Drijkoningen

Ondervoorzitster

Birthe staat mede in voor de organisatie van dansstages en het wedstrijdverloop.

Ine Jansen

Secretaris

Naast secretaris is Ine ook kostuumbeheerder.

Docenten

Elfi Van Bergen

Klassiek Ballet

Elfi is een ervaren dansdocente met een enorme passie voor dans, ballet, haar dansers en haar dansstudio die ze 16 jaren leidt.

Elfi studeerde af als bachelor dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en als bachelor Ergotherapie. Ze behaalde haar diploma als geregistreerde balletdocente bij de Royal Academy of Dance in Londen (ARAD) en gaat nog steeds meerdere keren per jaar naar Londen om zich hier verder in bij te scholen. Verder behaalde ze in 2017 haar certificaat als pilatesdocente. Elfi is een ervaren dansdocente die steeds op een aangename manier het beste uit de dansers wil halen.

Birthe Drijkoningen

Modern, AcroDance en Ballet

Birthe is een gedreven jonge danser en dansdocent, die reeds vele jaren erg actief is binnen Dansstudio Crescendo. In 2019 behaalde ze haar diploma van AcroDance docente, en in 2020 het diploma Alixa Flexibility!

Ine Jansen

Modern Jazz Volwassenen & Basisniveau Klassiek Ballet

Ine danst reeds 16 jaar bij dansstudio Crescendo en volgde daarnaast verschillende workshops, bijscholingen en dansstages bij o.m. Laurent Flament, Raymond Esterhuizen en vele anderen

Charlotte Theuwissen

Kleuterballet & Ballet Bree

Charlotte heeft reeds verschillende jaren ervaring in het geven van ballet- en jazzlessen en met haar lieve en geduldige aanpak weet ze de kinderen te boeien.

Cleo Ganzeman

Modern/Hedendaagse dans

Cleo is een jonge gedreven danser en docente, en startte in september 2018 nieuw in onze dansstudio. Ze behaalde haar bachelor Docent dans in Arnhem en volgde een intensief danstrainingsprogramma in New York.

Daisy Devries

Modern jazz teens & adults

Daisy is een gepassioneerde professionele dansdocent (Fontys Dansacademie) die steeds het beste uit de dansers wil halen. Hierdoor heeft ze met ons team al diverse prijzen gewonnen.

Dries Stals

Circus

Dries startte in 2009 met jongleren, en al snel kwam er ook de eenwieler bij. Hierna legde hij zich toe op zowat alles wat bij in de circuswinkel kon vinden. Zijn interesse in circus bleef groeien en in 2011 werd hij begeleider in de circuskunsten aan het Vlaams circuscentrum.

Greet Reekmans

Kleuterballet, Ballet & danstechniek

Greet is reeds vele jaren actief binnen onze dansstudio, en volgde verschillende dansopleidingen en bijscholingen. Als leerkracht lager onderwijs weet ze de kleuters en kinderen te boeien en te stimuleren in hun dansontwikkeling.

Gwen Kiggen

Klassiek ballet, moderne dans

Gwen is een jonge gedreven danser en docent. Al vele jaren danst ze bij Crescendo en timmert ze aan haar weg als danser en dansdocent. Ze behaalde reeds haar BLOSO diploma dansinitiator en studeert momenteel docent dans (Fontys Hogeschool).

Laure Peeters

Kleuterballet

Laure danst al verschillende jaren bij Dansstudio Crescendo en werd begeleid en opgeleid als kleuterdansdocent.

Lauren Kosten

Ballet basisniveau

Lauren danst al vele jaren, zowel modern als ballet. In 2016 trok ze voor een jaar naar New York, waar ze zich verder verdiepte in zowel ballet (Ballet Academy East) als hiphop, street jazz en heels (SassClass).

Leen Houben

Pilates / Bodyworkout

Leen danst al van jongs of aan modern en ballet, en is daarnaast zwemster. Zo werd ze in 2016 sportvrouw van Bree. Ze volgde de opleiding bachelor Lichamelijke Opvoeding en geeft reeds verschillende jaren les in pilates en bodyworkout.

Zoë Guisson

Hiphop & Modern jazz Bree

Zoë Guisson is een Vlaamse danseres, dansdocent en musicalactrice. Ze trok op haar 18e naar Amsterdam en studeerde af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts met een bachelor Uitvoerend en Docent Dans.

Sarah Kerkhofs

Modern Jazz

Sarah had de dansmicrobe al vroeg te pakken en heeft een ruime dansachtergrond, gaande van ballet en moderne dans tot hiphop/streetdance. Naast wekelijks vele uurtjes op de dansvloer te staan volgde ze ook vele dansworkshops en stages in binnen- en buitenland.

Emma Vananderoye

Kleuterdans en Kidsdance 1

Emma is als gediplomeerd kleuterleidster en ervaren danser en turnster zeker een meerwaarde in onze dansstudio, om onze jongste kids de beginselen van kidsdance aan te leren!

Tine Vrinssen

Yoga

Tine danst al van jongs af aan en is een energieke en ervaren dans- en yogadocent! Ze behaalde de postgraduaat ‘Instructor Dans’ aan de PXL. Daarnaast is ze ergotherapeute en behaalde ze diverse diploma’s als yoga- en kinderyogadocente!

Tom Theunis

Kidsdance & Urban

Tom is een energieke en ervaren danser en dansdocent met een heel eigen stijl waarin hij verschillende hiphop-stromingen combineert met andere dansstijlen zoals moderne dans.

Eva Nouwen

Kleuterballet Peer

Eva danst al vele jaren ballet o.l.v. Elfi Van Bergen en is actief in de jeugdwerking. Ze volgde een interne opleiding tot docente kleuterballet.

Julie Allary

Kleuterballet en -dans Peer

Julie heeft vele jaren klassiek ballet gedanst en heeft veel ervaring opgedaan in jeugdwerk. Ze volgde een interne opleiding tot docente kleuterdans en kleuterballet.

Lisa Ceyssens

Kleuterballet 1 Bree

Lisa volgt al verschillende jaren klassiek ballet o.l.v. Elfi Van Bergen en is een gedreven danser en docente. Ze volgde een interne opleiding tot docente kleuterballet en zal met veel passie haar liefde voor ballet overbrengen aan de allerkleinsten.