Bestuur

Elfi Van Bergen

Voorzitster & Bezielster

Elfi staat in voor de algemene organisatie en artistieke leiding binnen de school.

Carine Maasen

Penningmeester

Staat samen met Elfi in voor alles wat met boekhouding te maken heeft.

Birthe Drijkoningen

Ondervoorzitster

Birthe staat mede in voor de organisatie van dansstages en het wedstrijdverloop.

Ine Jansen

Secretaris

Naast secretaris is Ine ook kostuumbeheerder.

Docenten

Elfi Van Bergen

Klassiek Ballet & Pilates

Elfi is een ervaren dansdocente met een enorme passie voor dans, ballet, haar dansers en haar dansstudio die ze 15 jaren leidt.

Elfi studeerde af als bachelor dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en behaalde tevens haar bachelor als ergotherapeute. Ze behaalde haar diploma als geregistreerde balletdocente bij de Royal Academy of Dance in Londen en gaat nog steeds meerdere keren per jaar naar Londen om zich hier verder in bij te scholen. Verder behaalde ze in 2017 haar certificaat als pilatesdocente. Elfi is een ervaren dansdocente die steeds op een aangename manier het beste uit de dansers wil halen.

Birthe Drijkoningen

Modern & Ballet

Birthe is een gedreven jonge danser en dansdocent, die reeds vele jaren erg actief is binnen Dansstudio Crescendo. Ze volgt jaarlijks vele bijscholingen om zich zowel als danser als docent te blijven verbeteren!

Ine Jansen

Modern Jazz Volwassenen & Basisniveau Klassiek Ballet

Ine danst reeds 15 jaar bij dansstudio Crescendo en volgde daarnaast verschillende workshops en dansstages bij o.m. Laurent Flament, Raymond Esterhuizen en vele anderen

Charlotte Theuwissen

Kleuterballet & Ballet Bree

Charlotte heeft reeds verschillende jaren ervaring in het geven van balletlessen aan kleuters en met haar lieve en geduldige aanpak weet ze de kleuters te boeien.

Cleo Ganzeman

Modern/Hedendaagse dans

Cleo is een jonge gedreven danser en docente, en startte in september 2018 nieuw in onze dansstudio. Ze behaalde haar bachelor Docent dans in Arnhem en volgde een intensief danstrainingsprogramma in New York.

Daisy Devries

Modern Jazz juniors, teens & adults

Daisy is een gepassioneerde professionele dansdocent (Fontys Dansacademie) die steeds het beste uit de dansers wil halen. Hierdoor heeft ze met ons team al diverse prijzen gewonnen.

Dries Stals

Circus

Dries startte in 2009 met jongleren, en al snel kwam er ook de eenwieler bij. Hierna legde hij zich toe op zowat alles wat bij in de circuswinkel kon vinden. Zijn interesse in circus bleef groeien en in 2011 werd hij begeleider in de circuskunsten aan het Vlaams circuscentrum.

Greet Reekmans

Kleuterballet, Ballet & danstechniek

Greet is reeds vele jaren actief binnen onze dansstudio, en volgde verschillende dansopleidingen en bijscholingen.

Gwen Kiggen

Showteam Kids & solo/duo training wedstrijden

Gwen is een jonge gedreven danser en docent. Al vele jaren danst ze bij Crescendo en timmert ze aan haar weg als danser en dansdocent. Ze behaalde reeds haar BLOSO diploma dansinitiator en studeert momenteel docent dans (Fontys Hogeschool).

Jolien Ooms

Kleuterballet & Danstechniek Peer

Jolien is op jonge leeftijd met dans begonnen en heeft al vele uren doorgebracht in de danszaal. Hoewel ze een passie heeft voor ballet en modern, heeft ze ook al vaak van andere stijlen zoals hiphop kunnen proeven. Jolien is tevens gediplomeerd kleuterjuf.

Lauranne Ruymen

Kidsdance 1&2 en Danstechniek Kleuters

Lauranne danst reeds vele jaren bij Dansstudio Crescendo, en heeft ook reeds enkele jaren lesgeefervaring binnen onze studio.

Laure Peeters

Kleuterballet

Laure danst al verschillende jaren bij Dansstudio Crescendo en werd begeleid en opgeleid als kleuterdansdocent.

Lauren Kosten

Ballet basisniveau

Lauren danst al vele jaren, zowel modern als ballet. In 2016 trok ze voor een jaar naar New York, waar ze zich verder verdiepte in zowel ballet (Ballet Academy East) als hiphop, street jazz en heels (SassClass).

Leen Houben

Pilates / Bodyworkout

Leen danst al van jongs of aan modern en ballet, en is daarnaast zwemster. Zo werd ze in 2016 sportvrouw van Bree. Ze volgde de opleiding bachelor Lichamelijke Opvoeding en geeft reeds verschillende jaren les in pilates en bodyworkout.

Lotte Hermans

Kleuterballet Oudsbergen

Lotte is een jonge danser en docente. Ze danst sinds haar vijfde bij Dansstudio Crescendo en heeft een achtergrond in verschillende stijlen: moderne dans, ballet, twirling (Belgisch kampioene in de categorie Super X-strutting).

Sarah Kerkhofs

Modern Jazz kids

Sarah had de dansmicrobe al vroeg te pakken en heeft een ruime dansachtergrond, gaande van ballet en moderne dans tot hiphop/streetdance. Naast wekelijks vele uurtjes op de dansvloer te staan volgde ze ook vele dansworkshops en stages in binnen- en buitenland.

Stefanie Snoeks

Kleuterballet & Kids dance 1 in Meeuwen

Stefanie danst reeds bij Dansstudio Crescendo sinds het prille begin in 2004, en geeft sinds 2017 ook les aan onze jongste kids. Ze zal in Meeuwen het beste uit onze kleuters halen!

Tine Vrinssen

Ballet en Yoga

Tine danst al van jongs af aan en is een energieke en ervaren dans- en yogadocent! Ze behaalde de postgraduaat ‘Instructor Dans’ aan de PXL. Daarnaast is ze ergotherapeute en is gediplomeerd yogadocent.

Tom Theunis

Teensdance & Urban

Tom is een energieke en ervaren danser en dansdocent met een heel eigen stijl waarin hij verschillende hiphop-stromingen combineert met andere dansstijlen zoals moderne dans.